Προϊόν

 • FARMA-HERBS

  0 από 5

  Ο FARMA-HERBS είναι ένας ισορροπιστής ο οποίος περιέχει μείγμα φυτογενών πρόσθετων(ρίγανη-θυμάρι-φασκόμηλο-δενδρολίβανο-ευκάλυπτο) τα οποία έχουν πολλές βιολογικές ενεργές ιδιότητες. Η προσθήκη των φυτογενών πρόσθετων στη ζωοτροφή.

 • FARMAVITA 5000 STANDARD

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 5000 STANDARD είναι απαραίτητο διατροφικό συμπλήρωμα βιταμινών-ιχνοστοιχείων ιδανικό για την ημερήσια κάλυψη των αναγκών των μυρηκαστικών.

 • FARMAVITA 5100 PLUS

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 5100 PLUS είναι απαραίτητο διατροφικό συμπλήρωμα βιταμινών-ιχνοστοιχείων ώστε να καλύπτει πλήρως τις ημερήσιες ανάγκες της γαλακτοπαραγωγής.

 • FARMAVITA 5200 EXTRA

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 5200 EXTRA είναι σχεδιασμένος για πρόβατα και αιγές υψηλής γαλακτοπαραγωγής,η ενισχυμένη σύνθεση του σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μαζί με τη προσθήκη δεξτρόζης καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες των αιγοπροβάτων.

 • FARMAVITA 5500

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 5500 είναι ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για ανάπτυξη και πάχυνση αμνών-εριφίων καθώς καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία,φώσφορο και ασβέστιο.

 • FARMAVITA 5500 SUPER

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 5500 SUPER είναι ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για ανάπτυξη και πάχυνση αμνών-εριφίων καθώς καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες ιχνοστοιχεία,φώσφορο και ασβέστιο.

 • FARMAVITA 6000 PIG

  0 από 5

  Ο FARMAVITA 6000 PIG είναι ένας ισορροπιστής κατάλληλος για χοίρους πάχυνσης. Η ενισχυμένη σύνθεση του σε ασβέστιο,φώσφορο,αμινοξέα,βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μας δημιουργούν ένα κατάλληλο διατροφικό συμπλήρωμα ιδανικό για φυράματα χοίρων με το οποίο επιτυγχάνουμε ένα απόλυτα υγιές ζώο μαζί με την ορθή αύξηση του βάρους,ενώ ταυτόχρονα το ελκυστικό του άρωμα αυξάνει τις οργανοληπτικές ιδιότητες του σιτηρεσίου.

 • FARMAVITA 6100 PIG

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 6100 PIG είναι ένα απαραίτητο διατροφικό συμπλήρωμα ζωοτροφής ιδανικό για χοιρίδια Ά ηλικίας.Η πλούσια σύνθεση του σε αμινοξέα-βιταμίνες-ιχνοστοιχεία-φώσφορο καθώς και η προσθήκη φυτάσης μας δημιουργούν το ιδανικό διατροφικό συμπλήρωμα απαραίτητο για φυράματα χοιριδίων Ά ηλικίας,με το οποίο εξασφαλίζουμε σημαντική αύξηση βάρους αλλά και ένα απόλυτα υγιές ζώο.

 • FARMAVITA 6500 SOWS

  0 από 5

  Ο FARMAVITA 6500 SOWS είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα ζωοτροφής κατάλληλο για χρήση σε φυράματα χοιρομητέρων – κάπρων.Η πλούσια σύνθεση του σε βιταμίνες-αμινοξέα-ιχνοστοιχεία μας δημιουργούν το ιδανικό συμπλήρωμα για την αξιοποίηση του σιτηρεσίου. Μας καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες του μεταβολισμού της χοιρομητέρας που κυοφορεί και θηλάζει,παράλληλα βοηθάμε τα χοιρίδια στη σωστή ανάπτυξη τους κατά τη περίοδο του θηλασμού και του απογαλακτισμού.

 • FARMAVITA 7100 POULTRY

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 7100 POULTRY είναι ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την ανάπτυξη και πάχυνση των πουλερικών οικόσιτης πτηνοτροφίας καθώς καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες,ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που χρειάζονται οι κότες για την ορθή και υγιή ανάπτυξη τους.

 • FARMAVITA 7200 POULTRY

  0 από 5

  Ο ισορροπιστής FARMAVITA 7200 POYLTRY είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για κοτόπουλα Ά ηλικίας,ιδανικό σε βιταμίνες ,ιχνοστοιχεία και αμινoξέα μας προσφέρει τη πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πουλερικών στο πρώτο κρίσιμο στάδιο της ζωής τους.

 • FARMAVITA 7300 POULTRY

  0 από 5

  Ο FARMAVITA 7300 POYLTRY είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα ζωοτροφής κατάλληλο για κοτόπουλα ΄Β ηλικίας,η πλούσια αναλογία του σε βιταμίνες,ιχνοστοιχεία και αμινοξέα μας προσφέρει τη πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πουλερικών στο δεύτερο σημαντικό στάδιο της ζωής τους.

X